Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Suusenzo
Van alles wat
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Ik hoef niet meer te werken, ben met " prépensioen" , wandel graag, vooral in mijn tweede vaderland: Zwitserland, lees graag en veel en merk nu dat ik schrijven ( een van mijn " wannadoos" ) heel erg leuk vind om te doen.



Mijn Profiel

suzie123
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Fijne paasdagen !
03 april 2021 19:56

Feest !
18 maart 2021 12:12

Jammer....Maarten !
15 maart 2021 17:29

Uniek !
09 maart 2021 17:14

Van harte !
02 maart 2021 12:37




Fotoboeken

Nog geen foto's toegevoegd.



Weblog Vrienden


Bie wotterkaant
Van: Gribou---Greet

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Mijmeringen
Van: Ofsen

Redsblog
Van: redone

Franstaal
Van: fran

Ladybird50
Van: Ladybird50

Zoek de zon op
Van: mariekevannimwegen

Hera
Van: hera

Kamala
Van: Kamala




Gastenboek berichten

Annemie
09 november 2015 20:40
_
Ik snap het noch niet goed hoe het werkt

Johnc773
23 mei 2014 19:27
_
Griseofulvin psoriasis cddefdfabefc

Fran
18 december 2013 23:31
_
Hallo lieve Suzie hoe is het met je? Liefs Fran x




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 07:37
_
Fraagis Online

Door dolfje om 07:37
_
Dolfje Online

Door pluisje1968 om 07:37
_
Pluisje1968 Online

Door Briesje om 07:36
_
Briesje Online

Door deslang om 07:36
_
Deslang Online

Door ramapi om 07:35
_
Ramapi Online

Door LadyLely om 07:35
_
LadyLely Online

Door Briesje om 07:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Klachtencommissie meldt zich ( eindelijk)


Eindelijk hebben we bericht van de klachtencommissie. Met excuses dat het zo lang duurde, vanwege interne wisselingen van belangrijke personen. Onze klachten zijn op bijna alle punten gegrond verklaard. De "ongegronde" zijn zo toegelicht dat we er vrede mee kunnen hebben. Alle aanbevelingen zoals b.v. alarm op het toilet, betere communicatie zorgteam, verbetering van dossier en een aparte plek voor dringende zaken, zodat ze in één oogopslag zien wat belangrijk is bij een client, gaan nu naar de raad van bestuur. Wat er dan mee gebeurt weten we (nog) niet. Het was een lijvige, zes kantjes tellende akte, heel officieel en we zijn blij met dit resultaat !!! Ze moeten er nu dus echt iets mee doen en dat is waar we voor hebben gestreden in de hoop dat niemand meer hoeft mee te maken wat ons is overkomen. Wordt vervolgd......




Geplaatst op 23 januari 2012 12:23 en 1049 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Agaaths-weblog.1  
23 jan 2012 12:48
Ik weet niet waar dit over gaat!, li gr agaath

Benenalie  
23 jan 2012 13:49
Ik vind het knap dat jullie tot het uiterste zijn gegaan,je moeder krijg je er niet mee terug, wel een beetje rust en genoegdoening dat ze het erkend hebben.
Ik kan me goed indenken dat het veel inspanning en stress gekost heeft Suus!
_





_
Redone  
23 jan 2012 15:37
Toch een tevreden gevoel he Suus dat er wat moet gebeuren!!

Suzie123  
23 jan 2012 19:17
Agaath dit is het vervolg op de hoorzittingen, zie 24 en 27 september 2011 naar aanleiding van de fouten die gemaakt zijn bij het overlijden van mijn moeder op 12 april 2011. Benenalie en Ria, ook dank voor jullie reactie het geeft inderdaad een goed gevoel als je weet dat je serieus genomen wordt en niet met een kluitje het riet in wordt gestuurd.
_





_
Ladybird50  
23 jan 2012 20:37
Hallo Suus,

Eindelijk bericht dus.
Nu verder Suus.
Succes en sterkte.
Liefs Els.


Ofsen  
04 feb 2012 14:13
ik herken het van al die verhalen die onze oudste dochter, hoofd verpleegkundige bejaarden huis, verteld en waar het bestuur vaak in moet grijpen als de mensen op de vloer vertellen dat dingen totaal verkeerd gaan.
goed dat jullie hebben doorgezet, hebben uiteindelijk de levenden profijt van.
goed gedaan Suuz, bravo.
_





_
Suzie123  
04 feb 2012 14:16
Dankjewel René, daar hebben we het voor gedaan !!!

Fran  
06 feb 2012 14:04
Chickenfiel op zijn Fran's en dat betekent dat het me raakt. Jullie hebben gestreden als een leeuw en ben erg blij met het resultaat. Geeft eindelijk een stukje rust voor jou. Jouw moeder is trots op jou , was ze al maar toch. Chapeau x
_





_
Suzie123  
06 feb 2012 18:32
Wat lief van je Fran tx, het was niet voor niets gelukkig !!!