Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Suusenzo
Van alles wat
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Ik hoef niet meer te werken, ben met " prépensioen" , wandel graag, vooral in mijn tweede vaderland: Zwitserland, lees graag en veel en merk nu dat ik schrijven ( een van mijn " wannadoos" ) heel erg leuk vind om te doen.



Mijn Profiel

suzie123
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Fijne paasdagen !
03 april 2021 19:56

Feest !
18 maart 2021 12:12

Jammer....Maarten !
15 maart 2021 17:29

Uniek !
09 maart 2021 17:14

Van harte !
02 maart 2021 12:37




Fotoboeken

Nog geen foto's toegevoegd.



Weblog Vrienden


Bie wotterkaant
Van: Gribou---Greet

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Mijmeringen
Van: Ofsen

Redsblog
Van: redone

Franstaal
Van: fran

Ladybird50
Van: Ladybird50

Zoek de zon op
Van: mariekevannimwegen

Hera
Van: hera

Kamala
Van: Kamala




Gastenboek berichten

Annemie
09 november 2015 20:40
_
Ik snap het noch niet goed hoe het werkt

Johnc773
23 mei 2014 19:27
_
Griseofulvin psoriasis cddefdfabefc

Fran
18 december 2013 23:31
_
Hallo lieve Suzie hoe is het met je? Liefs Fran x




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Annemarie. om 20:03
_
Annemarie. Online

Door Shyne om 20:02
_
Shyne Online

Door douwe om 20:02
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door Ankyy om 20:00
_
Ankyy Online

Door inemaartje om 19:57
_
Inemaartje Online

Door JanJense om 19:57
_
JanJense Online

Door Keesvi om 19:56
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door fraagis om 19:55
_
Fraagis Online





_

Andere artikelen



Indienen klacht geholpen !!!

Morgen om 16.00 uur hebben we een afsluitend gesprek met het afdelingshoofd en de manager van de verpleegkliniek.


We hebben bericht gekregen van de Raad van Bestuur. Ze hebben een aantal maatregelen getroffen naar aanleiding van het document dat ze kregen van de klachtencommissie. Ze zijn ons op de meeste punten tegemoet gekomen en hebben hierop ook actie ondernomen. Omdat zij ook geen duidelijkheid hebben gekregen tijdens hun "zittingen" met het betreffende personeel, is van één van de verzorgenden van niveau 3, het contract niet verlengd. Er zijn aangepaste formulieren gekomen waarbij een personeelslid meteen kan zien wat er met een client aan de hand is en waar ( extra) op moet worden gelet. Er komt een betere overdracht van ergotherapeut naar verzorgers. En zo zijn er nog een aantal punten, waar men mee aan de slag moet, om te voorkomen dat dit nog eens kan gebeuren. We voelen ons in ieder geval heel serieus genomen en we willen van de mogelijkheid om nog verdere stappen te ondernemen, geen gebruik meer maken.

Bijna één jaar na het overlijden van mam, willen we het nu definitief kunnen afsluiten. We hebben iets bereikt voor alle mensen die nu nog daar verpleegd worden en dat was ons doel. Jullie kunnen nog lezen hoe het gesprek morgen verloopt en daarna gaan we het er niet meer over hebben. Het geeft een goed gevoel dat we hebben doorgezet en daar laten we het verder bij !!!




Geplaatst op 07 maart 2012 15:05 en 1167 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Redone  
07 mrt 2012 17:12
Suus ik hoop dat jullie het inderdaad kunnen afsluiten, je hebt er goed aan gedaan!!

Mamsie  
07 mrt 2012 18:36
Jammer dat het voor "mam" niet meer zal werken. Maar heel fijn dat er in ieder geval naar jullie geluisterd is en dat er verbeteringen komen.
Fantastisch dat je dit gedaan hebt zodat andere cliënten er profijt van zullen hebben.

Groetjes Joke
_





_
Suzie123  
07 mrt 2012 19:20
Ria we gaan het proberen maar dat moet lukken !!! Dank voor je reactie !!!

Suzie123  
07 mrt 2012 19:22
Mamsie welkom hier, het klopt : voor mam werkt het niet meer maar ik weet zeker dat ze apetrots is dat we haar als "leeuwin en tijger" hebben verdedigd op een nette manier want dat werkt ook. Het duurde ( te) lang, maar het is goed zo !!! Dank voor je reactie
_





_
Benenalie  
07 mrt 2012 19:27
Suus....ik hoop dat jullie het morgen voor jezelf op een manier af kunt sluiten,waar je verder mee kunt leven!
Petje af,Mam zal er niets meer aan hebben,maar het is iets waar in de toekomst mensen misschien baat bij zullen hebben!

Suzie123  
07 mrt 2012 19:30
Alie laten we dat vooral hopen daar was het om begonnen !!! Lief dat je reageert je hebt zelf genoeg aan je hoofd dankjewel !!!
_





_
Loezie  
07 mrt 2012 19:33
Alweer bijna een jaar geleden Suzie.

Ook ik hoop dat jullie het af kunnen sluiten.

Gr.Loes

Suzie123  
07 mrt 2012 19:39
Loes ja de tijd gaat zo snel !!! Dankjewel het zal slijten de ergste boosheid het gemis blijft ....
_





_
Hera  
07 mrt 2012 20:39
Nee voor moeder helpt het niet meer, maar wel voor jullie als het op goede manier afgesloten kan worden. Dat zal toch voor jullie een opluchting zijn Suss. Goed gedaan!!!!

Kamala  
07 mrt 2012 22:01
Een slechte aanleiding Suzie,
Maar voor jou en je familie die het er niet bij hebben laten zitten en gedaan hebben wat gedaan moet worden. Volgens mij blijft het er vaak bij omdat de pijn van het verlies te groot is en er gedacht wordt dat het toch niet gaat veranderen. Deze grote zaken veranderen wat in het huidige leven van zij die verder gaan en effenen de paden daar waar mogelijk voor de volgende generaties.
Ik wens dat je in al je wijsheid en gevoel mag zijn tijdens het gesprek morgen!

Je bent een pracht mens!
Lieve groet,
Kamala

_





_
Ladybird50  
07 mrt 2012 23:53
Hallo Suus.

Goed dat jullie dit toch gedaan hebben.
Jullie Mam heeft er niets meer aan,maar anderen hebben er misschien wel baat bij.
Is te hopen dat jullie nu dit kunnen afsluiten.
Liefs Els.


Suzie123  
08 mrt 2012 09:34
Hera dankjewel er wordt natuurlijk niet "zomaar" van iemand NIET het contract verlengd en dan is het maar goed dat wij die " druppel die de emmer deed overlopen " hebben aangereikt. Dat is echt een drastische maatregel wij hebben niet overdreven dus.
_





_
Suzie123  
08 mrt 2012 09:36
Kamala ik moet ervan blozen, dank voor je compliment !!! Ik zie er niet tegenop, in tegendeel ik ben blij dat we het op deze manier kunnen "afsluiten".

Suzie123  
08 mrt 2012 09:36
Els ook jij dank, het moet nu ook goed zijn !!!
_





_
Fran  
08 mrt 2012 20:49
Lieve Suzie, jouw moedertje is super trots juiist omdat jullie het zo netjes hebben afgehandeld en vooral dat jullie serieus genomen zijn, geloof me. Het raakt me en je bent een goeike. Liefs Fran.

Fran  
11 mrt 2012 20:34
Eind goed al goed? x
_





_
Suzie123  
12 mrt 2012 09:16
lieve Fran, ik zal het vandaag hier laten weten, maar eind goed bijna al goed......Dank voor je reactie !!